Bibliografia UJ CM




Zapytanie: POLYPHENOLS APPLICATIONS IN NUTRITION AND HEALTH
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Autorzy: Agnieszka Cierniak, Monika Papież, Maria Kapiszewska.
Tytuł oryginału: The "Quercetin Therapy" and the DNA damage induced ex vivo by etoposide in bone marrow healthy and leukemic cells isolated from the brown Norway rats.
Tytuł całości: W: Polyphenols applications in nutrition and health : International Society of Antioxidant in Nutrition and Health.
Opis fizyczny: s. 56.
Konferencja/zjazd: 3rd International Conference on Polyphenols applications in nutrition and health; Satellite symposium on Natural oxidants and polyphenols : valorization from fruit & vegetable wastes : Malta, October 26-27 2006.
Charakt. formalna: streszczenie zjazdowe zagraniczne
Język publikacji: POL
Adres url:
2/2
Autorzy: M[onika] Papież, A[gnieszka] Cierniak, M[aria] Kapiszewska.
Tytuł oryginału: The influence of quercetin on genotoxic action of etoposide in spleen and bone marrow cells of rats with acute myeloid leukemia.
Tytuł całości: W: Polyphenols applications in nutrition and health : International Society of Antioxidant in Nutrition and Health.
Opis fizyczny: s. 84.
Konferencja/zjazd: 3rd International Conference on Polyphenols applications in nutrition and health; Satellite symposium on Natural oxidants and polyphenols : valorization from fruit & vegetable wastes : Malta, October 26-27 2006.
Charakt. formalna: streszczenie zjazdowe zagraniczne
Język publikacji: POL
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ