Bibliografia UJ CM




Zapytanie: JADALNE GATUNKI GRZYBÓW ŹRÓDŁEM SUBSTANCJI DIETETYCZNYCH I LECZNICZYCH
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Autorzy: Bożena Muszyńska, Katarzyna Sułkowska-Ziaja współpraca.
Tytuł oryginału: Białka, wolne aminokwasy, aminy biogenne, mocznik. [Najważniejsze grupy fizjologiczne aktywnych metabolitów wtórnych w owocnikach Basidiomycota].
Tytuł całości: W: Jadalne gatunki grzybów źródłem substancji dietetycznych i leczniczych.
Adres wydawniczy: Kraków : Wydawnictwo Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek UMEA Shinoda-Kuracejo, 2012.
Opis fizyczny: s. 15-19 : il.
Uwagi: 21 cm.
p-ISBN: 978-83-931818-9-6

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: rozdział monografii polskiej
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: POL
2/2
Autorzy: Bożena Muszyńska, Katarzyna Sułkowska-Ziaja współpraca.
Tytuł oryginału: Izoprenoidy. [Najważniejsze grupy fizjologiczne aktywnych metabolitów wtórnych w owocnikach Basidiomycota].
Tytuł całości: W: Jadalne gatunki grzybów źródłem substancji dietetycznych i leczniczych.
Adres wydawniczy: Kraków : Wydawnictwo Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek UMEA Shinoda-Kuracejo, 2012.
Opis fizyczny: s. 23-29 : il.
Uwagi: 21 cm.
p-ISBN: 978-83-931818-9-6

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: rozdział monografii polskiej
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: POL
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ