Bibliografia UJ CM




Zapytanie: ŻYWNOŚĆ W POCZĄTKOWYM I ZAAWANSOWANYM OKRESIE ŻYCIA CZŁOWIEKA MATERIAŁY KONFER
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Autorzy: Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Anna Malec, Ewa Babicz-Zielińska, Juliusz Przysławski, Lidia Wądołowska, Jolanta Czarnocińska.
Tytuł oryginału: Preferencje produktów zbożowych wśród studentów krakowskich.
Tytuł angielski: Preferences for cereals among the students of Cracow.
Tytuł całości: W: Żywność w początkowym i zaawansowanym okresie życia człowieka : Materiały Konferencji Naukowej, Kraków, 11-12 czerwca 2001 r.
Opis fizyczny: s. 123-124.
Charakt. formalna: streszczenie zjazdowe polskie
Język publikacji: POL
2/2
Autorzy: Zofia Zachwieja, Henryk Bartoń, Maria Fołta.
Tytuł oryginału: Wpływ składu mineralnego wody pitnej w Krakowie na realizację zapotrzebowania ludzi na wybrane makro- i mikropierwiastki - badania pilotowe.
Tytuł całości: W: Żywność w początkowym i zaawansowanym okresie życia człowieka : Materiały Konferencji Naukowej, Kraków, 11-12 czerwca 2001r.
Opis fizyczny: s. 32-33.
Charakt. formalna: streszczenie zjazdowe polskie
Język publikacji: POL
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ