Bibliografia UJ CM




Zapytanie: ŻYWNOŚĆ REGIONALNA NA TLE WSPÓŁCZESNYCH TRENDÓW PRODUKCJI ŻYWNOŚCI W POLSCE I
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Marlena Poździoch, Beata Piórecka, Jaśmina Żwirska.
Tytuł oryginału: Potrawy kuchni małopolskiej preferowane przez gości dwóch wybranych krakowskich restauracji. Badania wstępne.
Tytuł całości: W: Żywność regionalna na tle współczesnych trendów produkcji żywności w Polsce i w Europie, Kraków, 16-17 czerwca 2003 r. : materiały konferencji naukowej
Opis fizyczny: s. 85.
Charakt. formalna: streszczenie zjazdowe polskie
Język publikacji: POL
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ