Bibliografia UJ CM




Zapytanie: ŻYWNOŚĆ A JAKOŚĆ ŻYCIA UWARUNKOWANIA TECHNOLOGICZNE HIGIENICZNE ŻYWIENIOWE I K
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Jolanta Czarnocińska, Ewa Babicz-Zielińska, Lidia Wądołowska, Juliusz Przysławski, Małgorzata Schlegel-Zawadzka.
Tytuł oryginału: Wpływ wieku i płci na postawy żywieniowe Polaków wobec produktów pochodzenia roślinnego. Badania POFPRES.
Tytuł angielski: The influence of age and sex on dietary attitudes of Poles in relation to plant origin products. POFPRES Study.
Tytuł całości: W: Żywność a jakość życia. Uwarunkowania technologiczne, higieniczne, żywieniowe i kulturowe : XXXVIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN, Olsztyn, 20-21 wrzesień 2007 : streszczenia wykładów i komunikatów
Opis fizyczny: s. 258.
Charakt. formalna: streszczenie zjazdowe polskie
Język publikacji: POL
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ