Bibliografia UJ CM




Zapytanie: ZIĘĆ GABRIELA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Barbara Borczak, Marek Sikora, Joanna Kapusta-Duch, Maria Fołta, Agnieszka Szewczyk, Gabriela Zięć, Ivo Doskocil, Teresa Leszczyńska.
Tytuł oryginału: Antioxidative properties and acrylamide content of functional wheat-flour cookies enriched with wild-grown fruits.
Czasopismo: Molecules
Szczegóły: 2022 : Vol. 27, nr 17, bibliogr. 85 poz., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Barbara Borczak.
Uwagi: Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0.

e-ISSN: 1420-3049

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 4.600
Punktacja MNiSW: 140.000
Adres url:
Streszczenie w PubMed:

Pełny tekst


  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ