Bibliografia UJ CM




Zapytanie: VALLELEY SOFIA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Autorzy: Agnieszka Kozioł-Kozakowska, Beata Piórecka, W. Bruce Traill, Bhavani Shankar, Tino Bech-Larsen, Jessica Aschemann-Witzel, Laura Gennaro, Sofia Valleley.
Tytuł oryginału: Prozdrowotne europejskie działania w zakresie refolmulacji produktów żywnościowych.
Tytuł całości: W: Żywność projektowana. Cz. 2
Odpowiedzialni za całość, redakcja: red. Maria Walczycka, Grażyna Jaworska, Aleksandra Duda-Chodak, Ladislav Staruch
Adres wydawniczy: Kraków : Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2011
Opis fizyczny: s. 245-256 : abstr.
Uwagi: 23 cm.
p-ISBN: 978-83-932389-7-2

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: referat zjazdowy polski
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: POL
2/2
Autorzy: Agnieszka Kozioł-Kozakowska, Beata Piórecka, W. Bruce Traill, Bhavani Shankar, Tino Bech-Larsen, Jessica Aschemann-Witzel, Laura Gennaro, Sofia Valleley.
Tytuł oryginału: Prozdrowotne europejskie działania w zakresie reformulacji produktów żywnościowych.
Tytuł całości: W: Żywność projektowana. Cz. 1 : X Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku".
Odpowiedzialni za całość, redakcja: red. Aleksandra Duda-Chodak, Tomasz Tarko, Maria Walczycka, Grażyna Jaworska
Adres wydawniczy: Kraków : Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2011
Opis fizyczny: s. 245-256
Uwagi: 23 cm.
p-ISBN: 978-83-932389-3-4

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: referat zjazdowy polski
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: POL
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ