Bibliografia UJ CM




Zapytanie: SZCZUREK KORNELIA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Autorzy: Katarzyna Kała, Agata Krakowska, Agnieszka Szewczyk, Beata Ostachowicz, Kornelia Szczurek, Agata Fijałkowska, Bożena Muszyńska.
Tytuł oryginału: Determining the amount of potentially bioavailable phenolic compounds and bioelements in edible mushroom mycelia of Agaricus bisporus, Cantharellus cibarius, and Lentinula edodes.
Czasopismo: Food Chemistry
Szczegóły: 2021 : Vol. 352, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Bożena Muszyńska.
p-ISSN: 0308-8146

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 9.231
Punktacja MNiSW: 200.000
Adres url:
Streszczenie w PubMed:

Pełny tekst


2/2
Autorzy: Katarzyna Kała, Agnieszka Szewczyk, Kornelia Szczurek, Beata Ostachowicz, Bożena Muszyńska.
Tytuł oryginału: Mycelial cultures of edible mushrooms as a source of potentially bioavailable phenolic compounds and bioelements.
Tytuł całości: W: Eurobiotech 2019 : 7th Central European Congress of Life Sciences, Kraków, 23-25 September 2019 : abstract volume.
Opis fizyczny: s. 7 : abstr. P1.12.
Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: streszczenie zjazdowe polskie o zasięgu międzynarodowym
Język publikacji: ENG
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ