Bibliografia UJ CM




Zapytanie: PLUTA-KUBICA AGNIESZKA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Autorzy: Agnieszka Pluta-Kubica, Ewelina Jamróz, Lesław Juszczak, Paweł Krzyściak, Małgorzata Zimowska.
Tytuł oryginału: Characterization of Furcellaran-Whey Protein Isolate Films with Green Tea or Pu-erh Extracts and Their Application as Packaging of an Acid-Curd Cheese.
Czasopismo: Food and Bioprocess Technology
Szczegóły: 2021 : Vol. 14, s. 78-92, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Agnieszka Pluta-Kubica.
p-ISSN: 1935-5130
e-ISSN: 1935-5149

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 5.581
Punktacja MNiSW: 100.000
Adres url:

Pełny tekst


2/2
Autorzy: Agnieszka Pluta-Kubica, Ewelina Jamróz, Agnieszka Kawecka, Lesław Juszczak, Paweł Krzyściak.
Tytuł oryginału: Active edible furcellaran/whey protein films with yerba mate and white tea extracts : Preparation, characterization and its application to fresh soft rennet-curd cheese.
Czasopismo: International Journal of Biological Macromolecules
Szczegóły: 2020 : Vol. 155, s.1307-1316, il., bibliogr. 63 poz., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Agnieszka Pluta-Kubica.
p-ISSN: 0141-8130

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 6.953
Punktacja MNiSW: 100.000
Adres url:
Streszczenie w PubMed:

Pełny tekst


  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ