Bibliografia UJ CM




Zapytanie: KOWALÓWKA MAGDALENA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Autorzy: Grzegorz Kosewski, Magdalena Kowalówka, Małgorzata Dobrzyńska, Paweł Jagielski, Juliusz Przysławski.
Tytuł oryginału: Profile of fatty acids in the yolks of chicken eggs, including DHA, depending on hen breeding method
Czasopismo: Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Szczegóły: 2021 : T. 54, nr 1, s. 66-72, bibliogr. 15 poz., sum.
Uwagi: Autor korespondencyjny: brak.
p-ISSN: 0365-9445

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: artykuł polski
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej
Punktacja MNiSW: 5.000
Adres url: *

Pełny tekst


2/2
Autorzy: Izabela Bolesławska, Grzegorz Kosewski, Magdalena Kowalówka, Paweł Jagielski, Juliusz Przysławski.
Tytuł oryginału: Potencjał antyoksydacyjny produktów i suplementów diety z owoców goji.
Tytuł całości: W: Żywienie i nowotwory : materiały konferencyjne I Krajowej Konferencji Naukowej Polskiego Towarzystwa Nauk Żywieniowych z cyklu pt. Dylematy nauki o żywieniu człowieka - dziś i jutro, Olsztyn, 13-14 czerwca 2018 r.
Adres wydawniczy: Warszawa : Polskie Towarzystwo Nauk Żywieniowych, 2018.
Opis fizyczny: s. 81.
p-ISBN: 978-83-949238-1-5

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: streszczenie zjazdowe polskie
Język publikacji: POL
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ