Bibliografia UJ CM




Zapytanie: KAPUSTA-DUCH JOANNA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Barbara Borczak, Elżbieta Sikora, Marek Sikora, Joanna Kapusta-Duch, Edyta M. Kutyła-Kupidura, Maria Fołta.
Tytuł oryginału: Nutritional properties of wholemeal wheat-flour bread with an addition of selected wild grown fruits.
Czasopismo: Starke
Szczegóły: 2016 : Vol. 68, nr 7-8, s. 675-682, il., bibliogr. 36 poz., abstr.
p-ISSN: 0038-9056

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.837
Punktacja MNiSW: 25.000
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ