Bibliografia UJ CM




Zapytanie: JUNG S T
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: S.T. Jung, Y.S. Park, Z[ofia] Zachwieja, M[aria] Folta, H[enryk] Barton [Bartoń], J[adwiga] Piotrowicz, E. Katrich, S[imon] Trakhtenberg, S[hela] Gorinstein.
Tytuł oryginału: Some essential phytochemicals and the antioxidant potential in fresh and dried persimmon.
Czasopismo: International Journal of Food Sciences and Nutrition
Szczegóły: 2005 : Vol. 56, nr 2, s. 105-113, il., bibliogr. 33 poz., abstr.
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.728
Punktacja MNiSW: 15.000


  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ