Bibliografia UJ CM




Zapytanie: GUZIK PAULINA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Autorzy: Piotr Kulawik, Ewelina Jamróz, Magdalena Janik, Joanna Tkaczewska, Paweł Krzyściak, Magdalena Skóra, Paulina Guzik, Vedran Milosavljevic, Wondyfraw Tadele.
Tytuł oryginału: Biological activity of biopolymer edible furcellaran-chitosan coatings enhanced with bioactive peptides.
Czasopismo: Food Control
Szczegóły: 2022 : Vol. 137, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Piotr Kulawik.
Uwagi: Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY-NC-ND 4.0.

p-ISSN: 0956-7135
e-ISSN: 1873-7129

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 6.652
Punktacja MNiSW: 140.000
Adres url:

Pełny tekst


2/2
Autorzy: Ewelina Jamróz, Piotr Kulawik, Joanna Tkaczewska, Paulina Guzik, Marzena Zając, Lesław Juszczak, Paweł Krzyściak, Katarzyna Turek.
Tytuł oryginału: The effects of active double-layered furcellaran/gelatin hydrolysate film system with Ala-Tyr peptide on fresh Atlantic mackerel stored at -18 °C.
Czasopismo: Food Chemistry
Szczegóły: 2021 : Vol. 338, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Ewelina Jamróz.
p-ISSN: 0308-8146

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 9.231
Punktacja MNiSW: 200.000
Adres url:
Streszczenie w PubMed:

Pełny tekst


  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ