Bibliografia UJ CM




Zapytanie: GENNARO LAURA
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/4
Autorzy: Barbara Niedźwiedzka, Mario Mazzocchi, Jessica Aschemann-Witzel, Laura Gennaro, Wim Verbeke, W. Bruce Traill.
Tytuł oryginału: Determinants of information behaviour and information literacy related to healthy eating among Internet users in five European countries.
Czasopismo: Information Research
Szczegóły: 2014 : Vol. 19, nr 3 art. no. 633, s. 1-8, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1368-1613

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.370
Punktacja MNiSW: 25.000
Adres url:

Pełny tekst


2/4
Autorzy: Barbara Niedźwiedzka, Mario Mazzocchi, Lucia Modugno, Beata Piórecka, Agnieszka Kozioł-Kozakowska, Jessica Aschemann-Witzel, Laura Gennaro, Wim Verbeke, W. Bruce Traill.
Tytuł oryginału: Zachowania informacyjne Polaków dotyczące zdrowego odżywiania się. Wyniki badania EATWELL.
Tytuł angielski: Information behaviour of Poles in area of healthy eating. Results of EATWELL survey.
Czasopismo: Zeszyty Naukowe Ochrony Zdrowia, Zdrowie Publiczne i Zarządzanie
Szczegóły: 2012 : T. 10, nr 2, s. 57-64, abstr.
p-ISSN: 2084-2627

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: artykuł polski
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 9.000
Index Copernicus: 5.970
Adres url:

Pełny tekst


3/4
Autorzy: Agnieszka Kozioł-Kozakowska, Beata Piórecka, W. Bruce Traill, Bhavani Shankar, Tino Bech-Larsen, Jessica Aschemann-Witzel, Laura Gennaro, Sofia Valleley.
Tytuł oryginału: Prozdrowotne europejskie działania w zakresie refolmulacji produktów żywnościowych.
Tytuł całości: W: Żywność projektowana. Cz. 2
Odpowiedzialni za całość, redakcja: red. Maria Walczycka, Grażyna Jaworska, Aleksandra Duda-Chodak, Ladislav Staruch
Adres wydawniczy: Kraków : Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2011
Opis fizyczny: s. 245-256 : abstr.
Uwagi: 23 cm.
p-ISBN: 978-83-932389-7-2

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: referat zjazdowy polski
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: POL
4/4
Autorzy: Agnieszka Kozioł-Kozakowska, Beata Piórecka, W. Bruce Traill, Bhavani Shankar, Tino Bech-Larsen, Jessica Aschemann-Witzel, Laura Gennaro, Sofia Valleley.
Tytuł oryginału: Prozdrowotne europejskie działania w zakresie reformulacji produktów żywnościowych.
Tytuł całości: W: Żywność projektowana. Cz. 1 : X Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku".
Odpowiedzialni za całość, redakcja: red. Aleksandra Duda-Chodak, Tomasz Tarko, Maria Walczycka, Grażyna Jaworska
Adres wydawniczy: Kraków : Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2011
Opis fizyczny: s. 245-256
Uwagi: 23 cm.
p-ISBN: 978-83-932389-3-4

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: referat zjazdowy polski
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: POL
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ