Bibliografia UJ CM




Zapytanie: BROTONS CARLOS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Bradley C. Johnston, Dena Zeraatkar, Mi Ah Han, Robin W.M. Vernooij, Claudia Valli, Regina El Dib, Catherine Marshall, Patrick J. Stover, Susan Fairweather-Taitt, Grzegorz Wójcik, Faiz Bhatia, Russell de Souza, Carlos Brotons, Joerg J. Meerpohl, Chirag J. Patel, Benjamin Djulbegovic, Pablo Alonso-Coello, Malgorzata M. Bala, Gordon H. Guyatt.
Tytuł oryginału: Unprocessed Red Meat and Processed Meat Consumption: Dietary Guideline Recommendations From the Nutritional Recommendations (NutriRECS) Consortium.
Czasopismo: Annals of Internal Medicine
Szczegóły: 2019 : Vol. 171, nr 10, s. 756-764, il., bibliogr. 50 poz., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Bradley C. Johnston.
p-ISSN: 0003-4819

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 21.317
Punktacja MNiSW: 200.000
Adres url:
Streszczenie w PubMed:

Pełny tekst


  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ