Bibliografia UJ CM




Zapytanie: BASTER ALEKSANDRA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Autorzy: Joanna Chłopicka, Henryk Bartoń, Maria Fołta, Aleksandra Baster.
Tytuł oryginału: Wpływ fermentacji mlekowej na aktywność antyoksydacyjną nasion i kiełków gryki (Fagopyrum esculentum).
Tytuł angielski: Infl uence of lactic fermentation on antioxidant activity of buckwheat seeds and sprouts (Fagopyrum esculentum).
Czasopismo: Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Szczegóły: 2016 : T. 49, nr 3, s. 243-247, il., bibliogr. 10 poz., sum.
p-ISSN: 0365-9445

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: artykuł polski
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: POL
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej
Punktacja MNiSW: 6.000
Adres url:

Pełny tekst


2/2
Autorzy: J[oanna] Chłopicka, H[enryk] Bartoń, M[aria] Fołta, A[leksandra] Baster.
Tytuł oryginału: Wpływ fermentacji mlekowej na aktywność antyoksydacyjną nasion i kiełków gryki (Fagopyrum esculuntum).
Tytuł całości: W: XXV Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne "Jakość zdrowotna żywności i żywienia", Warszawa - Józefów, 12-13 września 2016 r. : streszczenia wykładów, komunikatów i plakatów.
Opis fizyczny: s. 104 : abstr. PC17.
Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: streszczenie zjazdowe polskie
Język publikacji: POL
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ