Bibliografia UJ CM




Zapytanie: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/4
Autorzy: Agata Krakowska, Katarzyna Kała, Bartłomiej Rospond, Agnieszka Szewczyk, Włodzimierz Opoka, Bożena Muszyńska.
Tytuł oryginału: Extraction of selected prohealth substances from Curcuma longa and Zingiber officinale in artificial digestive juices
Czasopismo: Journal of the Science of Food and Agriculture
Szczegóły: 2022 : Vol. 102, nr 6, s. 2371-2386, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Agata Krakowska
p-ISSN: 0022-5142
e-ISSN: 1097-0010

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 4.100
Punktacja MNiSW: 100.000
Adres url:
Streszczenie w PubMed:

Pełny tekst


2/4
Autorzy: Katarzyna Kala, Agata Krakowska, Piotr Zięba, Wlodzimierz Opoka, Bożena Muszyńska.
Tytuł oryginału: Effect of conservation methods on the bioaccessibility of bioelements from in vitro-digested edible mushrooms.
Czasopismo: Journal of the Science of Food and Agriculture
Szczegóły: 2021 : Vol. 101, nr 8, s. 3481-3488, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Katarzyna Kała.
p-ISSN: 0022-5142
e-ISSN: 1097-0010

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 4.125
Punktacja MNiSW: 100.000
Adres url:
Streszczenie w PubMed:

Pełny tekst


3/4
Autorzy: P[aweł] Paśko, A[gnieszka] Galanty, P[aweł] Żmudzki, J[oanna] Gdula-Argasińska, P[aweł] Zagrodzki.
Tytuł oryginału: Influence of Different Light Conditions and Time of Sprouting on Harmful and Beneficial Aspects of Rutabaga Sprouts in Comparison to Their Roots and Seeds.
Czasopismo: Journal of the Science of Food and Agriculture
Szczegóły: 2019 : Vol. 99, nr 1, s. 302-308, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Autor korespondencyjny: Paweł Paśko.
p-ISSN: 0022-5142
e-ISSN: 1097-0010

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.614
Punktacja MNiSW: 100.000
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
DOI:
4/4
Autorzy: Shela Gorinstein, Ratiporn Haruenkit, Yong-Seo Park, Soon-Teck Jung, Zofia Zachwieja, Zenon Jastrzebski, Elena Katrich, Simon Trakhtenberg, Olga Martin Belloso.
Tytuł oryginału: Bioactive compounds and antioxidant potential in fresh and dried Jaffa((R)) sweeties, a new kind of citrus fruit.
Czasopismo: Journal of the Science of Food and Agriculture
Szczegóły: 2004 : Vol. 84, nr 12, s. 1459-1463, il., bibliogr. 28 poz., abstr.
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.871
Punktacja MNiSW: 8.000
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ