Bibliografia UJ CM




Zapytanie: JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/3
Autorzy: Bożena Muszyńska, Agata Krakowska, Katarzyna Sułkowska-Ziaja, Włodzimierz Opoka, Witold Reczyński, Bogusław Baś.
Tytuł oryginału: In vitro cultures and fruiting bodies of culinary-medicinal Agaricus bisporus (white button mushroom) as a source of selected biologically-active elements.
Czasopismo: Journal of Food Science and Technology
Szczegóły: 2015 : Vol. 52, nr 11, s. 7337-7344, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Journal Of Food Science And Technology - MYSORE.
p-ISSN: 0022-1155

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.241
Punktacja MNiSW: 35.000
Adres url:

Pełny tekst


2/3
Autorzy: Pawel Pasko, Joanna Gdula-Argasinska, Joanna Podporska-Carroll, Brid Quilty, Renata Wietecha-Posłuszny, Malgorzata Tyszka-Czochara, Pawel Zagrodzki.
Tytuł oryginału: Influence of selenium supplementation on fatty acids profile and biological activity of four edible amaranth sprouts as new kind of functional food.
Czasopismo: Journal of Food Science and Technology
Szczegóły: 2015 : Vol. 52, nr 8, s. 4724-4736, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Journal Of Food Science And Technology - MYSORE.
p-ISSN: 0022-1155

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.241
Punktacja MNiSW: 35.000
Adres url:
Streszczenie w PubMed:

Pełny tekst


3/3
Autorzy: Bożena Muszyńska, Katarzyna Sułkowska-Ziaja, Halina Ekiert.
Tytuł oryginału: Analysis of indole compounds in methanolic extracts from the fruiting bodies of Cantharellus cibarius (the Chanterelle) and from the mycelium of this species cultured in vitro.
Czasopismo: Journal of Food Science and Technology
Szczegóły: 2013 : Vol. 50, nr 6, s. 1233-1237, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: Journal Of Food Science And Technology - MYSORE.
p-ISSN: 0022-1155

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.024
Punktacja MNiSW: 20.000
Adres url:

Pełny tekst


  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ