Bibliografia UJ CM




Zapytanie: SYMPOZJUM JAKOŚĆ ZDROWOTNA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA BIAŁYSTOK 16-17 WRZEŚNIA 1999
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Autorzy: Ewa Babicz-Zielińska, Lidia Wądołowska, Juliusz Przysławski, Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Małgorzata A. Słowińska.
Tytuł oryginału: Czynniki wpływające na wybór tłuszczów w środowisku studentek wybranych uczelni w Polsce.
Tytuł angielski: The factors which influence the selection of fats in a group of female students of selected Universities in Poland.
Tytuł całości: W: Sympozjum Jakość zdrowotna żywności i żywienia, Białystok, 16-17 września 1999
Opis fizyczny: s. 56 : abstr. A-17.
Charakt. formalna: streszczenie zjazdowe polskie
Język publikacji: POL
2/2
Autorzy: Henryk Bartoń, Zofia Zachwieja, Maria Fołta.
Tytuł oryginału: Ocena udziału wody pitnej w Krakowie w pokryciu dziennego zapotrzebowania ludzi na magnez.
Tytuł angielski: Evaluation of Kraków' s drinking water contribution to meeting the magnesium daily intake in humans.
Tytuł całości: W: Sympozjum Jakość zdrowotna żywności i żywienia, Białystok, 16-17 września 1999
Opis fizyczny: s. 60-61 : abstr. A-23.
Charakt. formalna: streszczenie zjazdowe polskie
Język publikacji: POL
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ