Bibliografia UJ CM




Zapytanie: KONSUMENT ŻYWNOŚCI I JEGO ZACHOWANIA W WARUNKACH POLSKIEGO CZŁONKOSTWA W UNII
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Agnieszka Księżarek, Jaśmina Żwirska, Beata Piórecka.
Tytuł oryginału: Zastosowanie mikrofal w przygotowaniu posiłków. Małopolskie badania wstępne.
Tytuł angielski: Application of microwaves in meals' preparation. The Małopolska preliminary study.
Tytuł całości: W: Konsument żywności i jego zachowania w warunkach polskiego członkostwa w Unii Europejskiej / red. nauk. Krystyna Gutkowska, Lucyna Narojek ; Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego. Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji.
Adres wydawniczy: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2005
Opis fizyczny: s. 357-362 : bibliogr.
Charakt. formalna: rozdział monografii polskiej
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: POL
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ