Bibliografia UJ CM




Zapytanie: INNOVATIONS IN FOOD PRODUCT QUALITY DEVELOPMENT
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Władysław Kędzior, Joanna Ryniewicz.
Tytuł oryginału: Determinanty jakości czekolady. Aspekty zdrowotne.
Tytuł całości: W: Innowacje w kształtowaniu jakości produktów żywnościowych.
Tytuł całości: W: Innovations in food product quality development.

Odpowiedzialni za całość, redakcja: redakcja naukowa: Małgorzata Miśniakiewicz.
Adres wydawniczy: Radom : Instytut Technologii Eksploatacji - Państwowy Instytut Badawczy, 2019.
Opis fizyczny: s. 72-80 : bibliogr.
p-ISBN: 978-83-7789-594-8

Praca afiliowana przez UJ CM
Liczba arkuszy: 0,52
Charakt. formalna: rozdział monografii polskiej
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ