Bibliografia UJ CM




Zapytanie: FOOD AND CANCER PREVENTION III CHEMICAL AND BIOLOGICAL ASPECTS OF DIETARY ANTI
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Autorzy: Z[bigniew] Kopanski, M[ałgorzata] Schlegel-Zawadzka, A. Plaszczak, A. Bruchnalska, T[omasz] Wojewoda.
Tytuł oryginału: The occurrence of cancer and of ademomae in the large bowel and the n-nitrosamine content in the gastric juice. (Występowanie raka i gruczolaków jelita grubego a zawartość nitrozoamin w soku żołądkowym).
Tytuł całości: W: Food and cancer prevention III : chemical and biological aspects of dietary anticarcinogens and antimutagens : International Conference Norwich, UK, 5-8 September 1999.
Charakt. formalna: streszczenie zjazdowe zagraniczne
Język publikacji: ENG
2/2
Autorzy: M[ałgorzata] Schlegel-Zawadzka, Z[bigniew] Kopanski, A. Plaszczak, A. Bruchnalska, T[omasz] Wojewoda.
Tytuł oryginału: The significance of N-nitrosamines in the histological rebuilding of the gastric mucosa in patients with a gastric ulcer. (Znaczenie N-nitrozoamin w przebudowie histologicznej błony śluzowej żołądka u chorych z chorobą wrzodową żołądka).
Tytuł całości: W: Food and cancer prevention III : chemical and biological aspects of dietary anticarcinogens and antimutagens : International Conference Norwich, UK, 5-8 September 1999.
Charakt. formalna: streszczenie zjazdowe zagraniczne
Język publikacji: ENG
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ