Bibliografia UJ CM




Zapytanie: CULINARY ARTS AND SCIENCES V GLOBAL AND NATIONAL PERSPECTIVES EDS J S A EDWARD
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Beata Piórecka, Jaśmina Żwirska, Agnieszka Kozioł, Aleksandra Krawczyk, Małgorzata Schlegel-Zawadzka.
Tytuł oryginału: Home eating habits of pre-school children attending kindergartens from Southern Poland.
Tytuł całości: W: Culinary arts and sciences V : global and national perspectives / eds.: J. S. A. Edwards, B. Kowrygo, K. Rejman. - Poole : Worshipful Comapany of Cooks Research Centre, cop. 2005
Opis fizyczny: s. 483-490 : bibliogr., abstr.
Uwagi: Fifth International Conference on Culinary Arts and Sciences - Global and National Perspectives ICCAS 05, Warszawa 2005.
Charakt. formalna: referat zjazdowy polski o zasięgu międzynarodowym
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ