Bibliografia UJ CM




Zapytanie: GAWEŁ KLAUDIA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Bożena Muszyńska, Katarzyna Kała, Katarzyna Sułkowska-Ziaja, Klaudia Gaweł, Magdalena Zając, Włodzimierz Opoka.
Tytuł oryginału: Determination of indole compounds released from selected edible mushrooms and their biomass to artificial stomach juice.
Czasopismo: Food Science & Technology
Szczegóły: 2015 : Vol. 62, nr 1, Part 1, s. 27-31, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: LWT - Food Science and Technology.
p-ISSN: 0023-6438

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.711
Punktacja MNiSW: 35.000
Adres url:

Pełny tekst


  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ