Bibliografia UJ CM




Zapytanie: FORTUNA MAŁGORZATA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Autorzy: Henryk Bartoń, Małgorzata Fortuna, Maria Fołta, Joanna Chłopicka.
Tytuł oryginału: Wpływ procesu fermentacji mlekowej na stężenie cynku i miedzi w zakwasach uzyskanych z różnych rodzajów zbóż i pseudozbóż.
Tytuł angielski: The impact of lactic fermentation on the solubilization of zinc and copper from diffrent types of cereals and pseudo-cereals.
Czasopismo: Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Szczegóły: 2015 : T. 48, nr 3, s. 229-235, il., bibliogr. 11 poz., sum.
p-ISSN: 0365-9445

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: artykuł polski
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: POL
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej
Punktacja MNiSW: 6.000
Adres url:

Pełny tekst


2/2
Autorzy: Henryk Bartoń, Małgorzata Fortuna, Maria Fołta.
Tytuł oryginału: Właściwości antyoksydacyjne wybranych produktów fermentacji mlekowej.
Tytuł angielski: The antioxidant properties of selected products of lactic acid fermentation.
Czasopismo: Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Szczegóły: 2012 : T. 45, nr 3, s. 803-807, bibliogr. 12 poz., sum.
p-ISSN: 0365-9445

Praca afiliowana przez UJ CM
Charakt. formalna: artykuł polski
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: POL
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej
Punktacja MNiSW: 4.000
Index Copernicus: 4.270
Adres url:

Pełny tekst


  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ