Bibliografia UJ CM




Zapytanie: DOMMELS Y
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: R. Elliott, C. Pico, Y. Dommels, I[wona] Wybranska, J. Hesketh, J. Keijer.
Tytuł oryginału: Nutrigenomic approaches for benefit-risk analysis of foods and food components : defining markers of health.
Czasopismo: British Journal of Nutrition
Szczegóły: 2007 : Vol. 98, nr 6, s. 1095-1100, bibliogr. 59 poz.
p-ISSN: 0007-1145

Charakt. formalna: artykuł zagraniczny
Charakt. merytoryczna: praca oryginalna
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.339
Punktacja MNiSW: 24.000
Index Copernicus: 12.710
Adres url:

Pełny tekst


  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ