Bibliografia UJ CM




Zapytanie: SZCZYPSKI JAN
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Anna Lebiedzińska, Paweł Paśko, Henryk Bartoń, Jan Szczypski, Piotr Szefer.
Mąka winogronowa źródłem antyoksydantów i witamin grupy B.
(Grape flour as source of antioxidants and vitamins B.)
W: Naturalne przeciwutleniacze: od surowca do organizmu : Konferencja Naukowa, Poznań, 29-30 stycznia, 2007 : streszczenia
s. 35-36 : abstr. P19.
SZP
AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ