Bibliografia UJ CM




Zapytanie: SHTABSKY BORIS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Shela Gorinstein, Jerzy Drzewiecki, Hanna Leontowicz, Maria Leontowicz, Katarzyna Najman, Zenon Jastrzebski, Zofia Zachwieja, Henryk Barton [Bartoń], Boris Shtabsky, Elena Katrich, Simon Trakhtenberg.
Comparison of the Bioactive Compounds and Antioxidant Potentials of Fresh and Cooked Polish, Ukrainian, and Israeli Garlic.
J. Agric. Food Chem.
2005 : Vol. 53, nr 7, s. 2726-2732, bibliogr., abstr.
AZ
ORG
AIF
IF: 2.507
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ