Bibliografia UJ CM




Zapytanie: KOSTUCH BEATA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Mirosław Krośniak, Beata Kostuch, Jan Błaszczak, Paweł Paśko, Zofia Zachwieja.
Analiza zawartości kwasu jabłkowego i winowego w jabłkach odmiany "Rubin" metodą izotachoforezy kapilarnej.
(The analysis of malic and tartaric acid in "Rubin" apple by means of capillary isotachophoresis.)
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2006 : T. 39 supl., s. 421-425, bibliogr. 10 poz., summ.
AP
ORG
KBN
2/2
Mirosław Krośniak, Beata Kostuch, Jan Błaszczyk, Paweł Paśko, Zofia Zachwieja.
Analiza zawartości kwasu jabłkowego i winowego w jabłkach odmiany "Rubin" metodą izotachoforezy kapilarnej.
(The analysis of malic and tartaric acid in "Rubin" apple by means of capillary isotachophoresis.)
W: Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne : Bezpieczna żywność - racjonalne żywienie, Ustroń, 8-9 czerwca, 2006
s. 114 : abstr. PE-11.
SZP
AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ