Bibliografia UJ CM




Zapytanie: GASC FRANCIS
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/3
N. Al-Awwadi, J[aqueline] Azay, P[atrick] Poucheret, G. Cassanas, M[irosław] Krosniak, C. Auger, F[rancis] Gasc, J.M. Rouanet, G[erard] Cros, P.L. Teissedre.
Antidiabetic activity of red wine polyphenolic extract, ethanol, or both in streptozotocin-treated rats.
J. Agric. Food Chem.
2004 : Vol. 52, nr 4, s. 1008-1016, bibliogr.
AZ
ORG
AIF
IF: 2.327
2/3
Nicolas Landrault, Patrick Poucheret, Jaqueline Azay, Miroslaw Krosniak, Francis Gasc, Cedric Jenin, Gerard Cros, Pierre-Louis Teissedre.
Effect of a polyphenols-enriched Chardonnay white wine in diabetic rats.
J. Agric. Food Chem.
2003 : Vol. 51, nr 1, s. 311-318, il., bibliogr. 51 poz.
AZ
ORG
AIF
IF: 2.102
3/3
Nicolas Landrault, Patrick Poucheret, Miroslaw Krosniak, Francis Gasc, Cédric Jenin, Gérard Cros, Pierre-Louis Teissedre.
Effect of a polyphenols-enriched chardonnay white wine in diabetic rats.
W: 26th World Congress and 81st General Assembly of the Office International de la Vigne et du Vin, Adelaide, Australia, 11-17 October 2001 : congress proceedings
s. 304-312 : il., bibliogr., abstr.
RZZ
ORG
APZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ