Bibliografia UJ CM




Zapytanie: CABAJ AGNIESZKA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Ewelina Jamróz, Agnieszka Cabaj, Joanna Tkaczewska, Agnieszka Kawecka, Paweł Krzyściak, Michał Szuwarzyński, Tomasz Mazur, Lesław Juszczak.
Incorporation of curcumin extract with lemongrass essential oil into the middle layer of triple-layered films based on furcellaran/chitosan/gelatin hydrolysates - in vitro and in vivo studies on active and intelligent properties.
Food Chemistry
2022 : Vol. 402, il., bibliogr., abstr.
Autor korespondencyjny: Ewelina Jamróz.
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0.

p-ISSN: 0308-8146
e-ISSN: 1873-7072

AZ
ORG
AIF
IF: 8.800
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
2/2
Ewelina Jamróz, Agnieszka Cabaj, Lesław Juszczak, Joanna Tkaczewska, Małgorzata Zimowska, Agnieszka Cholewa-Wójcik, Paweł Krzyściak, Pavel Kopel.
Active double-layered films enriched with AgNPs in great water dock root and Pu-Erh extracts.
Materials
2021 : Vol. 14, nr 22, il., bibliogr. 47 poz., abstr.
Autor korespondencyjny: Pavel Kopel.
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0

e-ISSN: 1996-1944

AZ
ORG
AIF
IF: 3.748
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ