Bibliografia UJ CM




Zapytanie: BASTER ALEKSANDRA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Joanna Chłopicka, Henryk Bartoń, Maria Fołta, Aleksandra Baster.
Wpływ fermentacji mlekowej na aktywność antyoksydacyjną nasion i kiełków gryki (Fagopyrum esculentum).
(Infl uence of lactic fermentation on antioxidant activity of buckwheat seeds and sprouts (Fagopyrum esculentum).)
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2016 : T. 49, nr 3, s. 243-247, il., bibliogr. 10 poz., sum.
p-ISSN: 0365-9445

AP
ORG
KBN
Adres url:
2/2
J[oanna] Chłopicka, H[enryk] Bartoń, M[aria] Fołta, A[leksandra] Baster.
Wpływ fermentacji mlekowej na aktywność antyoksydacyjną nasion i kiełków gryki (Fagopyrum esculuntum).
W: XXV Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne "Jakość zdrowotna żywności i żywienia", Warszawa - Józefów, 12-13 września 2016 r. : streszczenia wykładów, komunikatów i plakatów.
s. 104 : abstr. PC17.
SZP
AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ