Bibliografia UJ CM




Zapytanie: BADURA ANNA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Agnieszka Szopa, Adam Kokotkiewicz, Paweł Kubica, Piotr Banaszczak, Agnieszka Wojtanowska-Krośniak, Mirosław Krośniak, Urszula Marzec-Wróblewska, Anna Badura, Paweł Zagrodzki, Adam Bucinski, Maria Luczkiewicz, Halina Ekiert.
Comparative analysis of different groups of phenolic compounds in fruit and leaf extracts of Aronia sp.: A. melanocarpa, A. arbutifolia, and A. xprunifolia and their antioxidant activities.
European Food Research & Technology
2017 : Vol. 243, nr 9, s. 1645-1657, il., bibliogr. 50 poz., abstr.
Autor korespondencyjny: Agnieszka Szopa.
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0.
Data udostępnienia w sposób otwarty: 2017-03-27

p-ISSN: 1438-2377

AZ
ORG
AIF
IF: 1.919
BB: Scopus ; Web of Science Core Collection
Scopus; Web of Science Core Collection
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ