Bibliografia UJ CM




Zapytanie: ACHREMOWICZ BOHDAN
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Dorota Gumul, Jarosław Korus, Bohdan Achremowicz, Henryk Bartoń, Maria Fołta, Kamila Czechowska.
Wpływ procesu ekstruzji na zawartość polifenoli oraz aktywność przeciwutleniająca ziaren zyta (secale cereale).
(Influence of the extrusion on phenolic content and antioxidant activity of rye grains.)
W: Naturalne przeciwutleniacze: od surowca do organizmu : Konferencja Naukowa, Poznań, 29-30 stycznia, 2007 : streszczenia
s. 54 : abstr. P 39.
SZP
AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ