Bibliografia UJ CM




Zapytanie: FOOD BIOSCIENCE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Paweł Paśko, Agnieszka Galanty, Paweł Zagrodzki, Yang GyuKu, Patraporn Luksirikul, Moshe Weisz, Shela Gorinstein.
Bioactivity and cytotoxicity of different species of pitaya fruits - A comparative study with advanced chemometric analysis.
Food Bioscience
2021 : Vol. 40
Autor korespondencyjny: Shela Gorinstein.
p-ISSN: 2212-4292

AZ
ORG
AIF
ENG
IF: 5.318
Praca afiliowana przez UJ CM
Adres url:
DOI:
2/2
Bożena Muszyńska, Katarzyna Kała, Jan Lazur, Anna [Maria] Włodarczyk.
Imleria badia culinary-medicinal mushroom with interesting biological properties.
Food Bioscience
2020 : Vol. 37, il., bibliogr., abstr.
Autor korespondencyjny: Bożena Muszyńska.
p-ISSN: 2212-4292

AZ
ORG
AIF
ENG
IF: 4.240
Praca afiliowana przez UJ CM
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ