Bibliografia UJ CM




Zapytanie: SZCZUREK KORNELIA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Katarzyna Kała, Agata Krakowska, Agnieszka Szewczyk, Beata Ostachowicz, Kornelia Szczurek, Agata Fijałkowska, Bożena Muszyńska.
Determining the amount of potentially bioavailable phenolic compounds and bioelements in edible mushroom mycelia of Agaricus bisporus, Cantharellus cibarius, and Lentinula edodes.
Food Chemistry
2021 : Vol. 352, il., bibliogr., abstr.
Autor korespondencyjny: Bożena Muszyńska.
p-ISSN: 0308-8146

AZ
ORG
AIF
ENG
IF: 9.231
Praca afiliowana przez UJ CM
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
2/2
Katarzyna Kała, Agnieszka Szewczyk, Kornelia Szczurek, Beata Ostachowicz, Bożena Muszyńska.
Mycelial cultures of edible mushrooms as a source of potentially bioavailable phenolic compounds and bioelements.
W: Eurobiotech 2019 : 7th Central European Congress of Life Sciences, Kraków, 23-25 September 2019 : abstract volume.
s. 7 : abstr. P1.12.
SZM
AWZ
ENG
Praca afiliowana przez UJ CM
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ