Bibliografia UJ CM




Zapytanie: FOOD SCIENCE TECHNOLOGY
Liczba odnalezionych rekordów: 5



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/5
Autorzy: Bożena Muszyńska, Magdalena Zając, Katarzyna Kała, Jacek Rojowski, Włodzimierz Opoka.
Tytuł oryginału: Thermal processing can affect zinc availability in some edible mushrooms.
Czasopismo: Food Science & Technology
Szczegóły: 2016 : Vol. 69, s. 424-429, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: LWT - Food Science and Technology.
p-ISSN: 0023-6438

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 2.329
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UJ CM
2/5
Autorzy: Bożena Muszyńska, Katarzyna Kała, Katarzyna Sułkowska-Ziaja, Klaudia Gaweł, Magdalena Zając, Włodzimierz Opoka.
Tytuł oryginału: Determination of indole compounds released from selected edible mushrooms and their biomass to artificial stomach juice.
Czasopismo: Food Science & Technology
Szczegóły: 2015 : Vol. 62, nr 1, Part 1, s. 27-31, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: LWT - Food Science and Technology.
p-ISSN: 0023-6438

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 2.711
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UJ CM
3/5
Autorzy: Pawel Pasko, Katarzyna Sulkowska-Ziaja, Bozena Muszynska, Pawel Zagrodzki.
Tytuł oryginału: Serotonin, melatonin, and certain indole derivatives profiles in rutabaga and kohlrabi seeds, sprouts, bulbs, and roots.
Czasopismo: Food Science & Technology
Szczegóły: 2014 : Vol. 59, nr 2, part 1, s. 740-745, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: LWT - Food Science and Technology.
p-ISSN: 0023-6438

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 2.416
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UJ CM
4/5
Autorzy: Joanna Chlopicka, Pawel Pasko, Shela Gorinstein, Aneta Jedryas, Pawel Zagrodzki.
Tytuł oryginału: Total phenolic and total flavonoid content, antioxidant activity and sensory evaluation of pseudocereal breads.
Czasopismo: Food Science & Technology
Szczegóły: 2012 : Vol. 46, nr 2, s. 548-555, il., bibliogr., abstr.
Uwagi: LWT - Food Science and Technology.
p-ISSN: 0023-6438

Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 2.546
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UJ CM
5/5
Autorzy: Shela Gorinstein, Zofia Zachwieja, Elena Katrich, Elke Pawelzik, Ratiporn Haruenkit, Simon Trakhtenberg, Olga Martin-Belloso.
Tytuł oryginału: Comparison of the contents of the main antioxidant compounds and the antioxidant activity of white grapefruit and his new hybrid.
Czasopismo: Food Science & Technology
Szczegóły: 2004 : Vol. 37, nr 3, s. 337-343, bibliogr. 41 poz., abstr.
Uwagi: LWT - Food Science and Technology.
Charakt. formalna: AZ
Charakt. merytoryczna: ORG
Charakt. OPI: AIF
Wskaźnik Impact Factor ISI: 0.818
Punktacja MNiSW: 8.000
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ